Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Olympiastadion
Hertha zegeviert in blessuretijd
Philippe Crols

Hertha BSC heeft net als vorige week zijn wedstrijd gewonnen. Het was thuis met 1-0 te sterk voor Bielefeld. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar, maar kreeg er toch een toen Raffael in de slotminuut scoorde.

De bezoekers uit Bielefeld stonden er voor de wedstrijd al niet denderend voor. Daar kwam nog eens bij dat er met Böhme en Kauf twee belangrijke spelers niet bij waren. De ploeg uit Bielefeld hield in de eerste helft echter zonder problemen stand. Hertha BSC slaagde er niet in om een goede kans bij elkaar te voetballen. Zelf tegenprikken zat er voor Bielefeld echter ook niet in. De ruststand was volledig logisch 0-0.

Na rust kregen de toeschouwers hetzelfde matige spel op hun bord. Hertha BSC kon de bezoekende defensie maar niet uitgespeeld krijgen. Bielefeld was dan weer tevreden met het punt en zo stond het heel lang 0-0. Toch gingen de hoofdstedelingen uiteindelijk met de driepunter lopen. In de laatste minuut van de toegevoegde tijd belandde een verre inworp bij Marx, maar die ontzette niet goed. Raffael profiteerde en zo werd het alsnog 1-0.