hanHannover 96
nur1.FC Nürnberg
Datum: 01/03/2008 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: AWD-Arena
Nürnberg ook tegen Hannover de boot in
Philippe Crols
| 0 reacties
Nürnberg ook tegen Hannover de boot in
Foto: © SC

Bekerwinnaar Nürnberg blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het verloor op zaterdagmiddag met 2-1 bij het sukkelende Hannover. Goed voor de achtste opeenvolgende nederlaag op verplaatsing.

 

De eerste goede kans was voor de thuisploeg. Topschutter Hanke zag na een kwartier zijn kopbal op de lat belanden. Aan de overkant kopte Koller eens op doel. Er gebeurde weinig in die eerste helft, maar op het halfuur was het toch prijs. Vanuit het niets knalde Bruggink de thuisploeg op voorsprong, 1-0. Met die stand gingen beide teams ook rusten.

Net na de pauze kreeg Nürnberg weer hoop. Koller legde goed af voor de ingevallen Misimovic en die maakte gelijk. De bezoekers groeiden en kregen de wedstrijd in handen. Jammer genoeg voor de bekerwinnaar waren ze iets over het uur weer op achtervolgen aangewezen. Huszti zette Hannover voor de tweede maal op voorsprong. Nürnberg had niet meteen een reactie in huis en het duurde tot in de slotfase vooraleer er nog eens gedreigd werd. De pogingen van Misimovic en Mintal draaiden echter op niets uit en zo verloor Nürnberg opnieuw buitenshuis.