Stadion: The Hawthorns
Hasselbaink en Nolan maken het verschil
Dirk Pieters

West Bromwich – Middlesbrough 0 – 2

De bezoekers wonnen oververdiend met 0-2 van West Brom. Vooral de aanvallers van Middlesbrough maakten het verschil. In de eerste helft zorgde Jimmy Floyd Hasselbaink met twee treffers voor de overwinning. Hij brengt zijn totaal daarmee op twaalf stuks. Een goede week voor Middlesbrough. Door deze overwinning komt Boro weg van de degradatieplaatsen en drie dagen geleden plaatste de ploeg zich voor de volgende ronde van de Uefa Cup. West Brom eindigde de wedstrijd met tien, nadat Nigel Quashie vroegtijdig moest gaan douchen.

Bolton – Fulham 2 – 1

Bolton begon goed aan de wedstrijd en kwam na 22 minuten op voorsprong. Heidar Helguson kopte een vrije trap van Simon Elliot mooi tegen de netten. Nog voor rust kwam Fulham terug op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van diezelfde Heidar Helguson. In de tweede helft kreeg Bolton wat het verdiende… een tweede treffer. Kevin Nolan zorgde met zijn tiende treffer van het seizoen voor de 2-1 overwinning. De zevende wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Bolton.