Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Upton Park
West Ham kan niet winnen met Tevez
Dirk Pieters

West Ham is er niet in geslaagd om te winnen van Aston Villa. Ondanks het debuut van Carlos Tevez kwam de thuisploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

West Ham kreeg al na vier minuten een doelpunt tegen. Het was Liam Ridgewell die Aston Villa op een voorsprong bracht. Door deze vroege achterstand kon West Ham niet anders dan aanvallen. Maar het was Aston Villa dat de beste kansen kreeg. Juan Pablo Angel trof tweemaal het doelhout. Het was wachten tot in de tweede helft alvorens West Ham echt kwam dreigen. Vlak na de rust kon de thuisploeg scoren. Zamora bracht de bordjes opnieuw in evenwicht. Ook na het inbrengen van nieuweling Carlos Tevez konden The Hammers niet meer scoren.

Aston Villa verloor dit seizoen nog niet en staat op een mooie vijfde plaats met acht punten uit vier wedstrijden. Ook West Ham doet het redelijk goed met een achtste plaats. [AN]