Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Anfield Road
Weer Hattrick voor Torres
Yves Dekoning

Liverpool lijkt eindelijk op dreef te komen. De inhaalwedstrijd tegen West Ham werd met 4-0 gewonnen. Hierdoor klimmen de Reds naar de vierde plaats, gelijk met Everton.

Fernando Torres was alweer de held op Anfield. De Spaanse goalgetter liet opnieuw een Hattrick optekenen. Liverpool begon hongerig aan de partij en na enkele gemiste kansen trof Torres in de 8ste minuut een eerste keer raak. Daarna viel de wedstrijd stil. Bij de thuisploeg leek de drang weg terwijl de Hammers onder hun normale niveau bleven.

Na rust ging Liverpool op zoek naar een tweede treffer en op het uur viel die ook. Torres kreeg te veel ruimte en kopte knap binnen. Tien minuten voor tijd kon hij zijn derde rustig binnenleggen. Tussendoor had de aanvaller ook al tegen de paal gekopt. Met een spectaculaire trap mocht Steven Gerrard de eindstand vastleggen op 4-0.