Stadion: Old Trafford

Herbeleef Manchester United - AS Roma (Champions League)

Volg de match tussen Manchester United en AS Roma live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Goede avond en welkom vanuit Old Trafford. Thuisploeg Manchester United won met verdiende 0-2 cijfers op het veld van de Romeinen. Vanavond, in de terugwedstrijd, is het voor AS Roma zaaks aanvallend voetbal te brengen. De Mancunians verslaan in eigen huis is in ieder geval een puike prestatie. Het duel tussen deze twee topclubs wordt zeker en vast genieten. We beginnen eraan om stipt kwart voor negen.
Manchester United: Van Der Sar Edwin, Hargreaves Owen-Lee, Ferdinand Rio, Brown Wes, Anderson Luis, Giggs Ryan, Park Ji-Sung, Carrick Michael, Silvestre Mikael, Pique Gerard, Tevez Carlos.
AS Roma: Doni (Alexander Marangao Doniebier), Panucci Christian, Juan Silveira dos Santos, Mexes Philippe, Pizarro David Marcelo Cortes, Vucinic Mirko, Taddei Rodrigo, De Rossi Daniele, Perrotta Simone, Mancini Alessandro Faohle Amantino, Cassetti Marco.
1
We hebben de thriller zonet aangevat.
1
Geen Ronaldo noch Scholes bij de thuisploeg. Totti bleef in Rome wegens een blessure.
3
Eerste goede aanval vanop rechts voor de thuisploeg. Hargreaves zet voor maar bereikt net geen medespeler.
5
Manchester United domineert voorlopig. Het zijn de bezoekers die uit hun pijp gaan mogen komen. Zij moeten die 0-2 uit de heenronde ophalen.
7
Carlos Tevez voor doel. Hij komt net te kort met het hoofd om op doel te besluiten.
9
Goede voorzet van de rechterflank voor de thuisploeg. Panucci kopt in hoekschop.
10
Brown kan inkoppen op de hoekschop, gevaarlijk, maar net niet.
10
In dezelfde minuut word Hargreaves doorgestuurd. Doni komt uitstekend tussen en voorkomt de 1-0.
12
Wat een uitgebreide kern bij de Mancunians. Ronaldo, Scholes, Evra en Rooney op de bank of in de tribune en toch weeral op niveau.
14
Eerste kans voor de bezoekers. Van Der Sar komt gepast tussen op een schot van Vucinic. In de rebound knalt Mancini op de thuisdoelman. Goede tegenaanval van AS Roma.
16
Knappe, snelle uitbraak van United. Hargreaves zet voor naar Giggs, die hard uithaalt. Doni staat opnieuw op de juiste plek.
18
De thuisploeg verzamelt in de beginfase de meeste kansen.
20
Manchester geeft weinig weg. Ferdinand staat feilloos te acteren in de defensie.
23
Achterwaartse kopbal van Vucinic. Te zwak om Van Der Sar te bedreigen.
24
Goede aanname Hargreaves. Hij kan niet besluiten op doel.
24
Anderson in schietpositie, Doni staat excellent zijn doel te verdedigen.
26
Naar binnen snijdende voorzet Park. Niemand kan er bij.
28
Goede counter opnieuw van de Mancunians. Anderson staat net buitenspel.
29
Knappe uithaal van Vucinic. Van Der Sar gepast met de vuisten.
29
Strafschop toegekend voor AS Roma.
30
De Rossi trapt de strafschop twee meter over het doel!
31
Schotje Tevez. de bal wordt afgeblokt en gaat in hoekschop.
32
Jammer voor de Romeinen.Indien de strafschop in doel was beland hadden de bezoekers nog gouden zaken kunnen doen. Als je deze aangelegenheden laat liggen...
34
AS Roma komt stilaan in de partij. De Rossi met een hakje op doel. Zijn poging wordt afgeblokt.
36
Schitterende tackle van Juan.
37
Roma blijft even doordrukken maar Manchester breekt voorlopig niet.
38
Onderhoudende wedstrijd met een snel tempo. Hopelijk krijgen we nog meer van dat te zien.
39
Vucinic is de gevaarlijkste man bij de bezoekers. Voorlopig kan hij nog niet succesvol op doel besluiten. Een waardig vervanger voor Francesco Totti.
41
Vucinic heeft even verzorging nodig. Brown kwam stevig in de rug van de Montenegrijn ingesprongen.
43
Mexes zet zich even door maar speelt de bal te ver voor zich uit.
43
Vucinic is opgelapt en komt terug tussen de lijnen.
45
We zijn de laatste minuut ingegaan van de officiële speeltijd van de eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Een opwindende wedstrijd gedurende de eerste helft. Manchester had licht overwicht maar AS Roma herstelde dat halverwege. Wat heeft coach Spaletti van AS nog achter de hand? Manchester vertoeft nog steeds in een luxepositie na de 0-2 overwinning in Roma. Sir Alex Ferguson heeft op de bank nog superalternatieven zitten waaronder Ronaldo en Rooney.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn de tweede helft gestart.
48
Voorzichtig start van de tweede helft.
49
Vucinic met een trap vanop 25 meter. Van Der Sar lost. Cassetti kan er net niet bij.
51
Heel wat minder gevaar dan tijdens het eerste bedrijf. Manchester probeert de partij te bevriezen.
52
Nog geen enkele kaart in deze wedstrijd. Faire partij tussen deze twee vurige teams.
54
Cassetti ligt kreunend op de grasmat. Hopelijk is het niet te ernstig.
56
Vervangen Marco Cassetti
Ingevallen Max Tonetto

Cassetti is geblesseerd aan de schouder.
57
Taddei mist een uitstekende kans op de 0-1.
58
Cristiano Ronaldo staat zich op te warmen.
60
AS Roma begint de lange bal te hanteren. Daar kan je United niet mee verslaan vermoed ik.
62
De bezoekers zetten druk maar vinden geen opening.
64
Hargreaves zet zich door maar geraakt net niet voorbij Tonetto. Hoekschop.
65
Counter van de Romeinen na de hoekschop. Van Der Sar komt tijdig uit zijn doel.
67
Beide teams klampen wat aan maar komen niet tot uitgspeelde kansen. Het zit goed op slot langs weerskanten.
69
Vervangen David Marcelo Cortes Pizarro
Ingevallen Ludovic Giuly

70

Goal
Doelpunt van Carlos Tévez (Owen Hargreaves)
Mooie duik naar de bal, mooi ingekopt. Op voorzet van wie anders dan:Hargreaves.
71
De Romeinen moeten nu drie keer scoren om de volgende ronde te halen. Een quasi onmogelijke opdracht.