munManchester United
porFC Porto
Datum: 07/04/2009 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Old Trafford
Porto bedwingt Manchester United
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Porto bedwingt Manchester United
Foto: © SC

FC Porto houdt zijn kansen op een ticket voor de halve finales gaaf. De Portugezen hielden Manchester United in eigen huis in bedwang dankzij een late treffer van invaller Mariano.

Het venijn zat dinsdagavond op Old Trafford in de staart. Manchester United is nog altijd op zoek naar de goede vormpeil, maar leek in de slotfase toch nog de zege binnen te halen na een doelpunt van Carlos Tevez. De vreugde van de Mancunians was echter van korte duur. Invaller Mariano zette in de laatste minuut de bordjes terug op gelijke hoogte: 2-2.
 
Het gelijkspel kan niet onverdiend genoemd worden. Porto ging in Manchester vrijuit zijn kans en was al vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen. Man. U. verdedigde zwak, Lisandro Lopes profiteerde en duwde het leer in de verste hoek voorbij Edwin Van der Sar.
 
Manchester United stapelde de slechte passes op, maar kwam toch snel op gelijke hoogte. Met dank aan de bezoekende verdediging. Bruno Alves legde het leer terug op Helton, de verdediger had echter geen oog voor Wayne Rooney, die bedankte en de bal over Helton in de netten legde.
 
Porto kan volgende week afwachtend spelen. Manchester United moet voluit voor de winst gaan in het Drakenstadion.
Herbeleef Manchester United - FC Porto