Stadion: Volkswagenstadion
Wolfsburg met heuse stunt tegen Real Madrid, De Bruyne belangrijk in Parijs
Manuel Gonzalez

Wolfsburg klopt Real Madrid, PSG en Manchester City spelen gelijk na vreemd duel

Real Madrid heeft een groot probleem: het moet in de terugwedstrijd van de Champions League een 2-0 achterstand ophalen. Manchester City haalde dan weer zijn gram na een niet eens hoogstaande wedstrijd. Kevin De Bruyne scoorde.

PSG - Manchester City 2-2

Kevin De Bruyne had zijn ploeg na 40 minuten op voorsprong gezet in Parijs, al had het toen al lang 2-0 kunnen staan voor de thuisploeg. Zlatan Ibrahimovic had echter niet zijn dagje, Joe Hart des te meer.

De keeper van Manchester City pakte een elfmeter van de Zweedse superster, even later dwong hij de spits een bal over te trappen door goed uit te komen. Na de 0-1 kon Zlatan echter wél scoren, al was dat eerder grappig dan een heerlijk doelpunt.

Tag de vriend die tegen jou ook altijd pietgoals maakt in #FIFA ;) #Zlatan

Geplaatst door Voetbalkrant.com op woensdag 6 april 2016

Na de rust zagen we een gretiger PSG, dat ook al bij al verdiend op 2-1 kwam via Rabiot. Het drukte door, maar vergat de 3-1 te maken en kreeg nog het deksel op de neus. Fernandinho maakte gebruik van geklungel achterin bij de thuisploeg.

The Citizens kunnen het thuis afmaken en zo de halve finales bereiken op het Kampioenenbal. Maar echt genieten was het niet, het tempo lag bijwijlen erg laag.

Wolfsburg - Real Madrid 2-0

Wel genieten was het in Duitsland, waar Wolfsburg simpelweg Real Madrid over de knie wist te leggen. Rodriguez deed wat Zlatan in Parijs niet kon: een elfmeter koeltjes afwerken.

Via Arnold werd het nog voor het halfuur zelfs 2-0, daarna kwamen er zelfs nog kansen op 3-0. Uiteindelijk bleef het bij een dubbele voorsprong, maar Real Madrid zal ferm aan de bak moeten tegen het team dat eerder AA Gent uitschakelde.