Lyon - KAA Gent
1
Lyon-AA Gent: 0-0
3
Lyon probeert het ontbreken van uitfans uit te buiten en de supporters gaan er van minuut één vol achter staan.
6
Gent laat zich niet ontmoedigen door de omstandigheden. Foket en Dejaegere zetten net een mooie aanval op en daarstraks had Depoitre al bijna een goeie bal kunnen versturen.
7

Goal
Doelpunt van Jordan Ferri (Rachid Ghezzal)
Ghezzal vindt Ferri nadat de verdediging van Gent nog wat lag te slapen. Hij klopt Sels in de korte hoek. Gent heeft een hele opdracht voor zich.
11
Bijna 1-1
Bijna de 1-1, een goed aangesneden vrije trap van Dejaegere wordt door Neto goed ingekopt. Lopes kan er nog net met de vingertoppen bij.
13
Sels onderschept alweer een goeie voorzet.
15
Gent probeert de bakens te verzetten via een sterk middenveld. Neto en Kums staan er weer!
16
 Gele kaart voor Lasse Nielsen

18
Dejaegere krijgt een duwtje: vrije trap voor Gent op een interessante plaats.
19
Gent speelt met vuur op de counter. Sels ziet een schot van Lacazette voorlangs passeren nadat hij het aanraakte en maakt zich bijzonder boos.
21
Depoitre gaat goed jagen. Bijna brengt hij Lopes in de problemen.
22
Dejaegere schiet unieke kans over
Depoitre zet zich goed door, wordt afgestopt, maar de bal belandt nog voor de voeten van Dejaegere. Die blijft niet kalm genoeg en schiet een unieke kans centraal voor doel over. Wat een kans!
25
 Gele kaart voor Renato Neto

25
Gent is beter!
Lyon speculeert na de vroege voorsprong op de counter. En daarop zijn ze razendgevaarlijk, maar Gent is wel de ploeg die drukt op dit moment. En het beste voetbal voorlegt.
31
Elke aanval loopt via Dejaegere. Hij blijft vooraan de draaischijf ondanks het missen van die kans.
32

Goal
Doelpunt van Danijel Milicevic (Onbekend Onbekend)
Milicevic met een magistrale vrije trap in het hoekje. Lopes duikt ernaar, maar is eraan voor de moeite! Gent wordt beloond voor zijn sterke eerste helft.
35
Gent kan trots zijn op wat het in de CL laat zien. Ook nu weer is het de betere ploeg.
38
 Gele kaart voor Henri Bedimo

38
Sels moet een schot wegboksen.
41
Een schot van Valbuena gaat rakelings naast de kooi van Sels.
43
De kopbal van Dejaegere gaat naast na een redding van Lopes.
44
Asare haalt de angel uit een snelle counter van Lyon.

Scheidsrechter
Rust
Lyon - AA Gent: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
48
 Gele kaart voor Jordan Ferri

50
Depoitre staat weer sterk zijn mannetje. Die jongen van de bal zetten, ook Lyon slaagt er niet in.
51
Cruciale redding Sels
Schitterende redding van Sels op een trap van Valbuena. De doelman ging razendsnel naar de grond.
56
Gent ziet nu af onder de druk van Lyon. Sels houdt hen voorlopig recht.
58
Gent moet achteruit
Lyon trekt met alle macht naar voor. Ze willen hun lot in eigen handen houden.
58
 Gele kaart voor Thomas Foket

58
Ai, vrije trap op een bijzonder mooie plek voor Lyon.
62
Opnieuw Sels
Sels redt opnieuw terwijl Ghezzal alleen voor hem verschijnt. Ook een schitterende wedstrijd van de doelman.