Datum: 03/11/2011 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4

Vorskla Poltava - Standard (Europa League 2011/2012)

Wedstrijd van Speeldag 4 uit de Europa League 2011/2012 tussen Vorskla Poltava en Standard.

Live

Discussieer live mee!

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
89
Gromov kopt over.
88
Invaller Barannik probeert Gromov diep te sturen, maar Bolat zit er goed tussen.

80
We zijn begonnen aan de laatste tien minuten. Alles wijst er momenteel op dat Standard met de drie punten naar huis zal terugkeren.
73

Goal
Doelpunt van Mohammed Tchite (Jelle Van Damme)
Tchite scoort de 1-3. De spits werkt een afgeweken voorzet van Van Damme binnen.
70
Vervangen Gohi Bi Cyriac
Ingevallen Yoni Buyens

66
 Gele kaart voor Geoffrey Mujangi Bia

65
Bolat komt goed tussen op een voorzet van Rebenok. De doelman onderschept de voorzet.
59
 Gele kaart voor Kanu

58
Bolat onderschept zonder moeite een hoekschop van Rebenok.
52
Mujangi Bia zijn voorschot wordt makkelijk onderschept door de doelman.
47
Mujangi-Bia zet de bal voor, maar Seijas krijgt de bal niet onder controle en weg kans.

Doelpunt van Kanu (Onbekend Onbekend)
Kanu scoort in de slotfase van de eerste helft de 2-1. Hij kopt een vrije trap binnen.

Rust
We gaan de rust in met een 1-2 voorsprong voor Standard. Hopelijk kunnen de Rouches die voorsprong vasthouden in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
42
Het ziet er naar uit dat we met een 1-1 stand de rust in gaan. Beide ploegen leveren momenteel strijd op het middenveld, maar tot kansen komt men niet meer.
36
Een vrije trap van Pocognoli wordt makkelijk gere door Dolganski.
28
Alweer is Poltava gevaarlijk. Dit keer gaat een poging van Januzi in het zijnet.
27
Bijna was het 2-1. Een afgeweken voorschot van Markovski wijkt via Ciman nog af. Gelukkig gaat de bal naast.
24
 Gele kaart voor Luis Manuel Seijas

23
 Gele kaart voor Jelle Van Damme
Door die gele kaart mist Van Damme de match tegen Hannover.
22
Vaniqueur stuurde Cyriac door. Doelman Dolganski is tijdig uit zijn doel om de bal weg te trappen.
17
 Gele kaart voor Aleksei Kurilov

16

Goal
Doelpunt van Luis Manuel Seijas (Onbekend Onbekend)
Standard komt meteen langszij. Seijas zijn afstandsschot gaat enig mooi binnen.
12
Standard slaagt er voorlopig niet in om iets terug te doen na die vroege achterstand.
8
Opnieuw is de thuisploeg gevaarlijk. Januzi trapt naast.
4

Goal
Doelpunt van Aleksei Kurilov (Onbekend Onbekend)
Standard kon niet slechter aan de match beginnen. Na amper vier minuten kopt Kurilov zijn ploeg op voorsprong op een hoekschop.