Stadion: Bullenarena Salzburg

Herbeleef Red Bull Salzburg - Standard (Europa League )

Volg de match tussen Red Bull Salzburg en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kan Standard eindelijk zijn eerste driepunter scoren in de Europa League? Ze zullen het alleszins niet op een presenteerblaadje krijgen tegen een stug Salzburg. De Oostenrijkers staan autoritair aan de leiding in hun nationale competitie en zijn al 31 wedstrijden ongeslagen.
1
Red Bull Salzburg - Standard: 0-0
4
Mooie actie van Ezekiel aan de linkerkant. Hij houdt er een vrije trap aan over.
4
 Gele kaart voor Andre Ramalho Silva

7
Kanu redt de meubelen voor Standard. Op een snelle ingooi tackelt hij zuiver op de bal. Salzburg een eerste keer er dicht bij.
12
Salzburg drukt, al de derde hoekschop voor de Oostenrijkers. Tot nu toe kunnen ze Kawashima nog niet bedreigen.
15
 Gele kaart voor Sadio Mané

15
Na een kwartier spelen heeft Salzburg al twee gele kaarten. De Oostenrijkers staan iets te veel op scherp.
20
Ciman ontfutselt de bal van Soriano op enkele meters van de goal. Standard komt goed weg.
21
Na goed twintig minuten voetballen komen de Luikenaars niet veel in het spel voor. Salzburg dicteert de wet.
26
Mané met een schot op doel, de bal vliegt naast de kooi van Kawashima.
27
 Gele kaart voor Mehdi Carcela

31
Standard komt een eerste keer in de buurt van doelman Gulacsi. Op een vrije trap is er wat geharrewar. De bal wordt weggewerkt.
36
Wat een kans voor Carcela. Hij besluit de bal in het zijnet.
38
 2e gele kaart voor Mehdi Carcela
Standard valt nog in de eerste helft met tien man. Mehdi Carcela pakt een tweede domme gele kaart. Nu wordt het wel heel moeilijk voor de Rouches.
41
Een afstandschot van Hinteregger belandt recht in de handen van Kawashima. De Rouches moeten nu proberen de nul te houden tot aan de rust.
42
 2e gele kaart voor Sadio Mané
Sadio Mané pakt een tweede gele kaart. Goed nieuws voor Standard, nu staat het 10 tegen 10.
45+1
Er komen twee extra minuten bij.
45+3
Na en matige eerste helft gaan beide ploegen rusten met een 0-0 ruststand. De wedstrijd flikkerde twee keer op door rode kaarten voor Carcela en Mané.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Standard het verschil maken in de tweede helft?
48
Leitgeb schiet de bal hoog over.
51
 Gele kaart voor Imoh Ezekiel

52
Kevin Kampl krijgt de bal aangespeeld vlak voor het strafschopgebied. Hij schiet huizenhoog over.
53

Goal
Doelpunt van Jonathan Soriano Casas (Carvalho Alan)
Wie anders dan Soriano scoort het openingsdoelpunt. De verdediging van Standard zag er niet goed uit.
55
Soriano schiet ei zo na de 2-0 binnen. De Rouches worden langs alle kanten overlopen. Salzburg gaat veel beter om met de man-minder-situatie.