Red Bull Salzburg - Standard (Europa League 2013/2014)

Wedstrijd van Speeldag 3 uit de Europa League 2013/2014 tussen Red Bull Salzburg en Standard.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
88

Goal
Doelpunt van Geoffrey Mujangi Bia (Onbekend Onbekend)
Na een penaltyfout op Batshuayi scoort Mujangi Bia de aansluitingstreffer. Kan het nog voor Standard?
86
Vervangen Carvalho Alan
Ingevallen Håvard Nielsen

85

Goal
Doelpunt van Andre Ramalho Silva (Kevin Kampl)

82
Vervangen Christoph Leitgeb
Ingevallen Franz Schiemer

81
Kawashima houdt Standard recht, Kampl mikt op de Japanse doelman.
79
Supersave van Kawashima op een poging van Alan. Hier komen de Rouches goed weg.
76
Vervangen William Vainqueur
Ingevallen Geoffrey Mujangi Bia

74
Ciman schiet een afvallende bal het stadion uit.
73
Opnieuw een grote kans voor de Oostenrijkers. Alan kan op een voorzet van Ilsanker de bal net niet in doel duwen.
72
Wat een kans voor invaller Berisha. Hij mikt de bal hoog over het doel van Kawashima.
71
Standard kan maar geen vuist maken tegen een stug Salzburg.
70
Vervangen Imoh Ezekiel
Ingevallen Tal Ben Haim

67
 Rode kaart voor Kanu
Na een elleboogstoot krijgt Kanu meteen een rode kaart onder de neus geduwd. Nu wordt het wel heel moeilijk voor de Rouches.
64
van Damme ontzet een voorzet van de Oostenrijkers. Standard komt er nog altijd niet uit.

55
Soriano schiet ei zo na de 2-0 binnen. De Rouches worden langs alle kanten overlopen. Salzburg gaat veel beter om met de man-minder-situatie.
53

Goal
Doelpunt van Jonathan Soriano Casas (Carvalho Alan)
Wie anders dan Soriano scoort het openingsdoelpunt. De verdediging van Standard zag er niet goed uit.
52
Kevin Kampl krijgt de bal aangespeeld vlak voor het strafschopgebied. Hij schiet huizenhoog over.
51
 Gele kaart voor Imoh Ezekiel

48
Leitgeb schiet de bal hoog over.
46
Kan Standard het verschil maken in de tweede helft?

Rust
Red Bull Salzburg - Standard: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+3
Na en matige eerste helft gaan beide ploegen rusten met een 0-0 ruststand. De wedstrijd flikkerde twee keer op door rode kaarten voor Carcela en Mané.
45+1
Er komen twee extra minuten bij.
42
 2e gele kaart voor Sadio Mané
Sadio Mané pakt een tweede gele kaart. Goed nieuws voor Standard, nu staat het 10 tegen 10.
41
Een afstandschot van Hinteregger belandt recht in de handen van Kawashima. De Rouches moeten nu proberen de nul te houden tot aan de rust.
38
 2e gele kaart voor Mehdi Carcela
Standard valt nog in de eerste helft met tien man. Mehdi Carcela pakt een tweede domme gele kaart. Nu wordt het wel heel moeilijk voor de Rouches.
36
Wat een kans voor Carcela. Hij besluit de bal in het zijnet.
31
Standard komt een eerste keer in de buurt van doelman Gulacsi. Op een vrije trap is er wat geharrewar. De bal wordt weggewerkt.
27
 Gele kaart voor Mehdi Carcela

26
Mané met een schot op doel, de bal vliegt naast de kooi van Kawashima.
21
Na goed twintig minuten voetballen komen de Luikenaars niet veel in het spel voor. Salzburg dicteert de wet.
20
Ciman ontfutselt de bal van Soriano op enkele meters van de goal. Standard komt goed weg.
15
Na een kwartier spelen heeft Salzburg al twee gele kaarten. De Oostenrijkers staan iets te veel op scherp.
15
 Gele kaart voor Sadio Mané

12
Salzburg drukt, al de derde hoekschop voor de Oostenrijkers. Tot nu toe kunnen ze Kawashima nog niet bedreigen.
7
Kanu redt de meubelen voor Standard. Op een snelle ingooi tackelt hij zuiver op de bal. Salzburg een eerste keer er dicht bij.
4
 Gele kaart voor Andre Ramalho Silva

4
Mooie actie van Ezekiel aan de linkerkant. Hij houdt er een vrije trap aan over.
1

Kan Standard eindelijk zijn eerste driepunter scoren in de Europa League? Ze zullen het alleszins niet op een presenteerblaadje krijgen tegen een stug Salzburg. De Oostenrijkers staan autoritair aan de leiding in hun nationale competitie en zijn al 31 wedstrijden ongeslagen.