VB: Standard met het mes op de keel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
VB: Standard met het mes op de keel
Foto: © SC

Standard neemt het vanavond in zijn derde groepswedstrijd van de Europa League op tegen het Oostenrijkse Salzburg. De Luikenaars verzamelden tot nu toe maar een schamel puntje. Jelle Van Damme en co pakken dus maar betere een driepunter mee naar Sclessin.

Het belooft alleszins geen gemakkelijke wedstrijd te worden in de Red Bull Arena. Met Salzburg krijgt Standard een taaie brok voorgeschoteld. De Oostenrijkers zijn al bijna een jaar ongeslagen in de competitie, ze gingen al 31 wedstrijden niet onderuit. Ze staan dan ook autoritair aan de leiding in de Oostenrijkse Bundesliga.

Standard daarentegen zit in een klein dipje. De Rouches haalden de voorbije twee competitiewedstrijden amper een op zes. Ze verloren in het Regenboogstadion van Zulte-Waregem en ze geraakten in de derby tegen Chareleroi niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Toch staat Standard nog altijd op de eerste plaats in de Jupiler Pro League.

In de Europa League gaat het de troepen van Guy Luzon heel wat minder voor de wind. Op de eerste speeldag verloren ze verrassend hun thuiswedstrijd tegen het Deense Esjberg. Ook op speeldag twee konden ze de volle buit niet meegraaien uit Zweden. Het werd 1-1 tegen IF Elfsborg.

Met nog vier wedstrijden te gaan is alles nog mogelijk in groep C. Maar om hun kansen gaaf te houden om door te stoten naar de volgende ronde, doen de Luikenaars er beter alles aan om te winnen in Oostenrijk. Volg de wedstrijd live in ons matchcenter. Aftrap om 21u05. 

Pakt Standard een eerste driepunter op het Europese toneel?

Dan kan een gokje van 60 euro bij Unibet je meteen een smak geld opleveren. Een overwinning van Standard levert je in dat geval een mooie 360 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspel? Dan kan je 264 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties