Esbjerg - Standard (Europa League 2013/2014)

Wedstrijd van Speeldag 5 uit de Europa League 2013/2014 tussen Esbjerg en Standard.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
88
Standard is nergens meer. Esbjerg heeft nog de beste kansen, maar doet er voorlopig niets mee.

Goal
Doelpunt van Mick van Buren (Onbekend Onbekend)
Met een gelukje brengt Mick Van Buren de thuisploeg voor de tweede keer in deze wedstrijd op voorsprong. Een domper voor de Rouches.
76
Vervangen Hans Henrik Andreasen
Ingevallen Kian Hansen

74
 Gele kaart voor Alpaslan Öztürk

70
Thuram heeft niet veel moeite met een vrije trap van kapiteit Andreasen.
67
Vervangen Reza Ghoochanejhad
Ingevallen Michy Batshuayi

66
Ben Haim redt in twee tijden de meubelen. Van Buren stond klaar om zijn tweede van de avond te scoren.
63
Reza was alleen doorgebroken en wordt foutief afgestopt. De scheidsrechter zag er geen graten in. Hier komt Esbjerg goed weg.
56
Vervangen Laurent Ciman
Ingevallen William Vainqueur

55
Wat een save van Thuram op een poging van Knudsen. De keeper van Standard haalt alles uit kast om het schot af te blokken.
53

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Paul José Mpoku)
Op een voorzet van Mpoku kan De Camargo de gelijkmaker binnentikken.
51
Opnieuw Ankersen mag uithalen. Zijn schot gaat enkele meters naast het doel.
48
Grote kans voor Mpoku. De bonkige spits kraakt zijn schot. Doelman Ronnow kan simpel pakken.
46
Vervangen Emil Lyng
Ingevallen Casper Nielsen

46
We zijn er terug aan begonnen. Standard heeft een 1-0 achterstand goed te maken in deze tweede helft.

Rust
Esbjerg - Standard: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+2
Standard gaat rusten met een 1-0 achterstand. Guy Luzon heeft opnieuw heel wat werk aan de winkel in de tweede helft.
45+1
We krijgen twee minuten extra tijd.
43
 Gele kaart voor Alessandro Iandoli

41
De wedstrijd kabbelt rustig verder. Esbjerg kan nog eens voor dreiging zorgen, maar het schot van Ankersen belandt recht in de handen van Thuram.
39
Carcela moet na een contact met Ankersen verzorgd worden aan de knie.
35
Mboku is de bedrijvigste Standard-speler. Met een goede pass bereikt hij Carcela. Zijn schot gaat ver naast.
35
Jakob Ankersen probeert het ook eens van ver. Hij kan Thuram niet verontrusten.
33
Grote kans voor Reza. De Camargo staat randje buitenspel maar mag de bal nog voorbrengen. Reza staat op de juiste plaats, maar krijgt niet genoeg kracht achter die bal om echt gevaarlijk te zijn.
31
Opnieuw Cissé met een schot van buiten de zestien, maar ook deze keer staat zijn vizier niet op scherp. De bal hobbelt enkele meters naast de kooi van de Deense goalie.
30
Een voorzet van Mpoku bereikt net niet De Camargo. Jammer voor Standard.
24
Standard kan niet echt iets terugdoen tegen de Denen, die rustig de wedstrijd controleren.
18
Een schot van buiten de zestien wordt aangeraakt door Laurent Ciman. De bal belandt bij Mick Van Buren, die niet mist. Een koude douche voor de Luikenaars.
18

Goal

17
Esbjerg is er voor het eerst. Ben Haim staat goed op te letten op een voorzet van Jakob Ankersen.
15
De Camargo wordt goed diep gestoken. Zijn voorzet bereikt Carcela, zijn schot gaat huizenhoog over. Een goede kans voor de Rouches.
12
Cissé probeert het van heel ver, de bal gaat ver naast. Standard heeft voorlopig het betere van het spel.
10
Thuram moet een eerste keer in actie komen. Op een verre inworp heeft hij toch enige moeite om de bal te klemmen.
7
Mpoku waagt zijn kans van buiten de zestien. De bal gaat er een half metertje over. Een goede poging van de jeugdinternational.
6
In de eerste minuten van de wedstrijd valt er niet veel te beleven. Beide keepers moesten nog niet in actie komen.