Nog een dik halfuur tot de start van de match, de sfeer zit er nu al prima in, hier in het Gelredome. Daarnet hoorden we al 'Dos Cervezas' door de boxen galmen! Dit wordt ouderwets genieten.
De Pauw knalt, maar de bal wijkt af en gaat naast!
3

Goal
Doelpunt van Marvin Baudry (Kingsley Madu)
GOAL voor Zulte Waregem!!! Net wanneer de supporters van Vitesse de overleden Yakubu eren, kopt Baudry op de hoekschop en via een Arnhems been binnen!
6

10
Kaya op de paal!
Kaya met de vrije trap in zijn oude stadion! Op de paal!!! Zulte Waregem is uitstekend gestart!
14
Misverstand tussen Baudry en Bostyn levert een hoekschop op, Bruns knalt die over!
16
Kaya opnieuw met een goeie bal, maar het leer wordt weggekopt. Madu knalt ver over.
17
 Gele kaart voor Kingsley Madu
Madu lijkt de bal gewoon op te vangen en loopt doodleuk verder. Uiteraard vrije trap én geel.
18
Aan de overkant fluit de ref niet voor handspel én een fout op Julien De Sart.
19
 Gele kaart voor Mason Mount
Mount gaat neer na een tackle van De fauw, schwalbe oordeelt de ref!
20
 Gele kaart voor Luc Castaignos
Castaignos trapt nu Walsh aan in het gezicht en krijgt ook geel.
22
 2e gele kaart voor Kingsley Madu
Madu gaat er stevig in! Hij heeft al geel! Rood!
25
Wat een domme actie van Madu. Het levert hem wat ons betreft een C-attest op, in het beroepsonderwijs.
26
Rashica met de kap én de knal in de zestien! Bostyn pakt!
27
Vervangen Nill De Pauw
Ingevallen Brian Hamalainen

De Pauw wordt geslachtofferd.
31
Bostyn bokst weg, maar heeft een Nederlander mee, bij het rechtkrabbelen valt hij opnieuw over de arme tegenstander, maar de bal valt op de lat! Gelukje!
34
Castaignos lijkt de botsing met Bostyn niet te boven te komen. Hij moet groggy de kleedkamer in.

Wat een redding van Bostyn!
Louis Bostyn houdt Zulte Waregem recht! Hij tikt de harde kopbal tegen de lat!
44
De Mets neemt Mount in een houdgreep en moet dus de vrije trap toestaan.
45+1
Alweer een hete fase voor het doel van Zulte Waregem! De bal wordt telkens afgeblokt! Lijf en leden om die 0-1 te verdedigen.

Scheidsrechter
Rust
Vitesse - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
De eerste minuten van de tweede helft spelen zich op de helft van Zulte Waregem af. We vrezen dat het voor de rest van de wedstrijd zal zijn.
51
Kopbal van Bruns, maar dat is wel heel ver over doel.
52
Tien tegen tien! Büttner krijgt rood!
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook echt zo. Alexander Büttner krijgt rood na alweer een fout op Coopman.
53
 2e gele kaart voor Alexander Büttner

53
Walsh! Neen!
Walsh gaat met z'n hoofd naar een voorzet van Kaya en blijft dan liggen. Matavz vindt dat hij komedie speelt en wil hem rechttrekken.
54
 Gele kaart voor Tim Matavz

55

Goal
Doelpunt afgekeurd!
Bij Vitesse frommelen ze de bal er dan toch eens in, afgekeurd voor buitenspel.
58
Vervangen Thulani Serero
Ingevallen Lassana Faye

61
Hamalainen verliest zomaar de bal en net wanneer Baudry herovert, is hij hem ook weer kwijt. Tien tegen tien, maar Vitesse blijft sterker opzetten.

68
Olayinka kan nog eens doorgaan en haalt er een hoekschop uit!
70

Goal
Doelpunt van Onur Kaya (Sander Coopman)
GOAL voor Zulte Waregem!!! Wat een heerlijk doelpunt van Onur Kaya! Hij plaatst de bal tegen zijn ex-club enig mooi in de hoek!!
72

Goal
Opnieuw afgekeurde goal voor Vitesse!
Daar is het doelpunt van Vitesse! Maar de ref keurt het alweer af! Ze gaan hier stilaan van kwaad naar heel kwaad.
77
Vervangen Onur Kaya
Ingevallen Idrissa Doumbia

78
De collega naast ons begint aan zijn wedstrijdverslag, succes, zouden we zo zeggen.