vitVitesse
zwaZulte Waregem
Datum: 02/11/2017 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Gelredome
Bij Vitesse gaan ze voluit voor de drie punten tegen Zulte Waregem: "Donderdag moeten we onze droom levend houden"
Maarten Cattaert
| 0 reacties

Tim Matavz acht Vitesse in staat om te winnen tegen Zulte Waregem

Bij Vitesse gaan ze voluit voor de drie punten tegen Zulte Waregem: "Donderdag moeten we onze droom levend houden"

De wedstrijd van donderdagavond tussen Vitesse en Zulte Waregem is voor beide ploegen cruciaal, willen ze nog aanspraak kunnen maken op het bereiken van de volgende ronde. Bij Vitesse gaan ze voluit voor de drie punten.

Na het 1-1 gelijkspel in België neemt Vitesse het nu thuis op tegen de West-Vlamingen. De Sloveense aanvaller Tim Matavz ontbrak in de heenwedstrijd door de geboorte van zijn zoontje, maar nu zal de kersverse vader er wel bij zijn.

"Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar wel begrepen dat er kansen lagen. Ik denk dat we kunnen winnen van Zulte. Waarom niet? We geven weinig weg en hebben veel jongens die makkelijk scoren. Ik geloof in een goed resultaat. Donderdag moeten we onze droom levend houden", vertelt hij aan VI.

De ex-aanvaller van PSV zit zelf in een goede vorm, voelt zich goed in zijn vel en krijgt het volste vertrouwen van trainer Henk Fraser. Dit seizoen was hij al zeven keer trefzeker in veertien wedstrijden. Tegen het Italiaanse Lazio wist hij ook al het net te vinden.

Wie pakt de punten in de Gelredome?

Als de thuisploeg wint, dan kan je van een gratis bonus aan 200% tot 80 euro meteen 145 euro, bij de bezoekers wordt het meteen zelfs 320 euro!

Meer nieuws