Lokeren-Tirana 3-1

Lokeren speelde vandaag zijn terugmatch in de voorronde van de Uefa-cup tegen het Albanese Tirana.Met een 3-1 overwinning wisten ze de kwalificatie makkelijk binnen te halen.

In een weinig geanimeerde wedstrijd stond Lokeren tijdens de rust op 1-1. Het waren de bezoekers met Xihani die op voorsprong kwamen in de 12de minuut Nadien kwam Lokeren iets sterker opzetten en creeërde diverse kansen, echter zonder gevolg. Het was wachten op Marel Baldvinsson die de bal binnenkopte op een voorzet van Van Hoeylandt en Lokeren langszij bracht.

De tweede helft beloofde dan toch beter te worden. In de 57ste minuut kon Lokeren voorsprong nemen op Dinamo na een doelpunt van Fofana. Het was opnieuw Fofana die de Lokerse score nog weet uit te diepen en 3-1 wat meteen de eindstand bleef.