Verslag Witgoor -KSK Heist eindstand 0-2

Heist reisde richting Witgoor-Dessel met in het achterhoofd de 6de plaats in zicht na het verlies van Diest. Hiervoor moest het winnen tegen Witgoor en deed dit ook. In een zeer zwakke eerste helft viel er helaas niet zoveel te beleven. De weinige kansen die Witgoor kreeg werden kwistig verkwanseld en Heist voetbalde geen enkele noemenswaardige kans bij elkaar. Bij het beging van de 2de helft kwam Heist veel beter uit de kleedkamers terwijl Witgoor op het niveua was blijven steken. Hierdoor kwamen er kansen voor Heist en die werden beloond. Zo kwam Heist verdiend op voorsprong via een prachtige voorzet van Thomas Nijs. Na een mooie beweging schilderde deze de bal op het hoofd van Jan Hendrickx. De 0-1 stand stond op het bord en de masaal meegereisde Heist fans lieten van zich horen! Na het openingsdoelpunt kwam Witgoor opnieuw in de wedstrijd en kreeg nog enkele goede kansen. In de voorlaatste minuut werd een open kans nog verkwanseld. De 1-1 had op het bord moeten staan. Maar Nijs besliste er anders over en zette met een mooie actie in de laatste minuut de 0-2 eindstand op het bord. Een moeizame maar verdiende zege voor Heist dat zo over Diest naar de 6de plek klimt in het klassement.