Transfers bij BHZ officieel bevestigd

Transfers bij BHZ officieel bevestigd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Technische directeur Luc Nilis heeft met Bram Criel en Bram Oostvogels twee jonge talenten weggekaapt bij Genk. Middenvelder Oostvogels (19) komt voor twee jaar over en aanvaller Criel (18) voor een jaartje.

'Sterke beer' Ahmed Biga (32), die al eens voor BHZ actief was, tekende voor twee jaar en spelverdeler Davy Cooreman (33) eveneens voor twee jaar, maar wel met een optie op een derde. Uit Nigeria haalde BHZ een supertalent, luisterend naar de naam Robert Souleymane, binnen. Hij onderschreef een contract van drie jaar.

Wat voetbalkrant.com gisteren voorspelde, is uitgekomen: doelman Yves Lenaerts (21) komt naar KHZ voor twee jaar. De goalie stond de laatste jaren onder lat bij Jong PSV. Bij de lampenclub verdedigde hij ook drie maal het doel tijdens een wedstrijd van het A-elftal, zo speelde Lenaerts mee in de clash tegen Feyenoord. Lenaerts stond op zeer jonge leeftijd onder de lat bij het eerste van Turnhout, waar PSV-scouts hem ontdekte. De jonge keeper zal met Gert Doumen moeten strijden voor de titel van eerste doelman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties