Bespreking zaterdagwedstrijden

bernie de vuyst
| 0 reacties
Bespreking zaterdagwedstrijden
Foto: © SC

De verrassing van de avond was de overwinning van Patro Maasmechelen op de Bosuil tegen Antwerp. Ook ging een wedstrijd niet door omwille van de felle mist.

De scheidsrechter in Dessel oordeelde dat de wedstrijd tussen de plaatselijke vereniging en Ronse niet kon doorgaan wegens te felle mist.

Antwerp liet weer een steek vallen. Het ging verrassend met 0-1 onderuit op eigen veld tegen Patro Maasmechelen. Tino Pellegretti, de zoon van de Patro-voorzitter, scoorde het enige doelpunt. Door deze overwinning nestelen de Limburgers zich stevig in de subtop. Antwerp-verdediger Asare kreeg in de slotfase nog rood na een fout op gewezen Westerlo-speler  Pelic. Een uitgebreid wedstrijdverslag van deze match vindt u terug op deze site.

RS Waasland rukt dankzij de 2-0 thuisoverwinning tegen Hamme op naar de 4de plaats. Poorters (ex-Lierse) en Van Overtvelt (ex-Beveren) waren de schutters met dienst. Bezoeker De Smet moest eerder gaan douchen wegens de rode kaart die hij kreeg.

De wederopstanding van Beringen Heusden-Zolder heeft precies één week geduurd. Virton won met 1-0 en duwt KBHZ dus opnieuw in malaise. Het was Favier die de bal voorbij Doumen kreeg.

Aalst klimt langzaam weg uit de gevarenzone. De Ajuinen hielden de punten thuis in een doelpuntenrijke wedstrijd (3-2) tegen Tubeke. Beerens, Demba en Coppens scoorden voor de thuisploeg. Remy, ex-Charleroi, scoorde twee keer voor de bezoekers.

Deinze haalde redelijk zwaar uit tegen Kortrijk (4-1). Delaere, Da Silva, Glorieux en jeugdinternational De Langhe troffen raak voor de Oost-Vlamingen. De Tsjech Herman (ex-Bergen) prikte tegen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties