Boro en Newcastle met blessureleed Europa in

Yves Dekoning
| 0 reacties
Boro en Newcastle met blessureleed Europa in
Foto: © SC

Newcastle en Middlesbrough spelen vanavond hun tweede wedstrijd voor de poules van de Uefa Cup. De Magpies ontvangen het bescheiden Dinamo Tbilisi. Middlesbrough krijgt topclub Lazio Roma op bezoek. Beide Engelse clubs kampen met heel wat blessureleed. 


Middlesbrough - Lazio Roma 

Middlesbrough is de enige ploeg in groep E met drie punten na een zege in Aigaleo. Lazio en Villareal speelden op de eerste speeldag tegen elkaar gelijk. Een thuiszege tegen Lazio zou Boro dus op rozen zetten, maar Steve McClaren mist maar liefst vijf basispionnen. Ugo Ehiogu, Szilard Nemeth, Stuart Parnaby, Malcolm Christie en Gaizka Mendieta moeten allemaal geblesseerd toekijken. Vooral voor strafschopspecialist Mendieta komt dat hard aan. Met Lazio ontmoet Boro immers een ex-club van de Spanjaard. 


Newcastle - Dinamo Tbilisi

Net als Middlesbrough, keerde Newcastle met drie punten terug uit Griekenland. De Magpies wonnen met 0-1 van Panionios. In groep C delen ze de leiding met het Franse Socheaux, dat met 0-2 won van Dinamo Tbilisi. Nicky Butt zit de laatste van drie speeldagen schorsing uit tegen de Georgiërs. Kieron Dyer is geblesseerd, maar Titus Bramble, Jermaine Jenas en Stephen Carr keren terug na kleine blessures. 

Bij Dinamo Tbilisi is David Chichveishvili geelgeschorst. David Kvirkvelia ontbreekt omwille van een blessure. Levan Siligadze keert pas terug na een lange revalidatieperiode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties