Davids naar Real, Figo naar Inter ?

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Davids naar Real, Figo naar Inter ?
Foto: © SC

In de Italiaanse media wordt er melding gemaakt van het feit dat Edgar Davids wel eens zou kunnen betrokken worden in een ruil met de Portugees Luis Figo. Inter zou zelf nog verder gaan met deze ruiloperatie, men zou dus Davids en Zanetti willen ruilen voor Figo. 

Luis Figo heeft nog een contract bij de Spaanse topclub Real Madrid, maar het is al lang geen geheim meer dat de club uit de Spaanse hoofstad hem van de hand wil doen. Ook het feit dat Real hem wil verkopen voor dat zin contract afloopt begint mee te spelen. Madrid wil hem immers niet transfervrij zien vertrekken naar een Europese grootmacht. 

Figo moet niet wakkerliggen van de transfergeruchten, er zijn genoeg clubs die hem willen binnenhalen. Ook vanuit Engeland is er genoeg interesse voor de Portugese middenvelder. Vooral Liverpool en Manchester United zouden Figo graag binnenhalen.

Manchester-manager Sir Alex Ferguson  heeft te kennen gegeven dat hij er zeker van is dat Figo nog wel twee jaar op een heel hoog niveau kan spelen. Vooral zijn huidige vorm stemt de manager hoopvol.

Liverpool-manager Benitez  ziet in Figo de perfecte vervanger voor Harry Kewell. Kewell speelt al enige tijd onder zijn niveau en is de laatste tijd zeer blessuregevoelig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties