Van Stee heeft geen zin in Sparta

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Van Stee heeft geen zin in Sparta
Foto: © SC

Henk Van Stee zal niet de nieuwe trainer worden van Sparta Rotterdam, hij koos voor een langer verblijft bij buur Feyenoord. Van Stee verlengde zijn contract tot 2008, tot die tijd blijft hij manager opleidingen bij de Rotterdamse formatie.

Het is echter vreemd dat Van Stee zijn contract bij Feyenoord verlengde, hij kwam namelijk de laatste weken zeer nadrukkelijk in beeld als de nieuwe sportieve baas van Sparta. Maar het probleem was echter dat Feyenoord niet zomaar van plan was om Van Stee te laten vertrekken. Men eiste een afkoopsom van de buren als men Van Stee wou aantrekken.

Van Stee bleef dus uiteindelijk waar hij nu werkzaan is, hij koos dus voor zekerheid bij Feyenoord. Hij liet verstaan dat door deze contractverlenging, hij zijn hoofd niet meer hoeft te breken over zijn toekomst. Verder liet hij verstaan dat het een hele eer was om een aanbod van Sparta te ontvangen. Maar hij is ook blij dat Feyenoord liet weten dat ze hem niet lieten gaan. 

Sparta Rotterdam rekende eigenlijk op de diensten van Henk Van Stee, de club liet nu gewoon weten dat men de zoektocht naar een vervanger voor Mike Snoei gewoon verder zet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties