Analyse Millen werpt zich op als titelkandidaat

bernie de vuyst
| 0 reacties
Millen werpt zich op als titelkandidaat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bovenaan in het klassement was het haasje over: Millen won de topper bij Mol-Wezel en is zo de nieuwe leider. Ook Leopoldsburg is niet kansloos voor de titel.

Millen droogde Mol-Wezel af met 0-4. De absolute uitblinker was Sven Hoste. De spits, die de jeugdreeksen doorliep bij Tongeren en KRC Genk, zette maar liefst drie keer de netten bol tegen de ex-leider. topschutter Dimigol Jans pikte in de slotfase nog zijn doelpuntje mee. De trainer van de thuisploeg, Michel Kenis, was absoluut niet tevreden. De gewezen keeperstrainer van Roda JC roept zijn spelers op het matje tijdens de eerste training.

Leopoldsburg is bovendien niet uitgeteld voor promotie. De Limburgers klopten het zwalpende Diest met 3-0. N. Hagelsteens (2x pen.) en Nouwen troffen raak.

Onderaan blijft het eveneens spannend. Alle degradatiekandidaten verloren, behalve Overijse dat een puntje pakte tegen Spouwen-Mopertingen. Het reeds veroordeelde Maasmechelen pakte daarentegen de drie punten tegen Meerhout (3-1) met een fel verjongd elftal. Marroccoli poeierde er twee tegen de touwen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties