Trezeguet naar Valencia?

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Trezeguet naar Valencia?
Foto: © SC

David Trezeguet, de Franse aanvaller van Juventus, zou niet veraf staan van een overeenkomst met het Spaanse Valencia. Dat meldt zijn vader Jorge Trezeguet.

Trezeguet kent een heel ongelukkig seizoen bij Juventus. Op het eind van vorig seizoen leek hij richting Barcelona te zullen vertrekken maar op aandringen van nieuwe coach Fabio Capello bleef hij toch bij de Bianconeri. Veel diensten heeft hij zijn ploeg nog niet kunnen bewijzen, want allerhande blessures hielden hem vaak van de velden. Er wordt dan ook al druk gefluisterd dat de clubleiding van Juve het grondig beu is en ze de Fransman willen verkopen nu ze nog een mooie prijs kunnen vangen voor de goaltjesdief.

Het Spaanse Valencia zou al gesprekken aangeknoopt hebben met Trezeguets vader, die ook zijn manager is. 2 obstakels liggen een transfer nog in de weg: voor de Spaanse kampioen is Milan Baros van Liverpool prioritair in de spits en ook het vorstelijke salaris dat de Fransman nu in Turijn opstrijkt, is te veel voor Valencia. Bij een transfer zal Trezeguet dus moeten inleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties