Maneblussers wakker geschud

Truyens Himke
| 0 reacties
Maneblussers wakker geschud
Foto: © SC

Kersvers tweedeklasser KV Mechelen is vandaag gestart met de trainingen van het nieuwe seizoen. Onder leiding van de Nederlander André Wetzel werden de Maneblussers meteen duidelijk gemaakt dat de vakantie voorbij is.
 
Behalve Patrick Goots en Jan Verlinden was iedereen van de partij Achter de Kazerne, de eerste is nog op vakantie en Verlinden kampt met een blessure. Ook worden er nog twee spelers verwacht van Feyenoord waar KVM een samenwerkingsakkoord mee heeft.
Verder viel op te merken dat André Wetzel niet naar België is gekomen om wat te kuieren, integendeel. De Nederlander staat op scherp en eist dit ook van zijn spelers.
Ook konden we veel nieuwe gezichten zien op het oefenveld van de Dijlestad, waarvan zeven nieuwe spelers en 4 spelers uit de B-kern van vorig seizoen.
Als laatste viel de gemiddelde leeftijd van de doelwachters op, met Verelst (22), Dierick (20) en Van Trier (23) kommen ze slechts op 21,67 jaar. De drie heren starten op dezelfde hoogte en knokken alle drie voor een basisplaats.
 
De vraag is of deze ploeg zichzelf naar de linkerkolom van de rangschikking kan trappen, de oefenwedstrijden van de komende weken geven hier vast en zeker meer antwoord op.

De nieuwkomers: (v.l.n.r., te beginnen bovenaan) Emmanuel Bansah, Dennis Masina, Kenny Van Hoevelen, Filip Steylemans, Maxime Biset, Pieter Crabeels, Nana Asare, Vincent Van Trier, Francis Engman, Antoine Nlandu. Yannick Dierick ontbreekt op de foto.

foto's: www.kvmechelen.be















Door Himke Truyens en Bart Hermans
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties