'Ik geloof in de titel, anders bleef ik hier niet'

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
'Ik geloof in de titel, anders bleef ik hier niet'
Foto: © SC


Gisteren organiseerde Standard onder een stralende zon haar vierde fandag. Ondanks het trieste competitie-einde van vorig jaar kon La Famille des Rouches toch behoorlijk veel volk bijeen krijgen. Reeds een half uur voor de ploegvoorstelling zaten tribunes T2 en T3 namelijk al goed vol.

Uiteraard konden alle spelers op applaus van het publiek rekenen, net als het trainersduo D'Onofrio-Demol. Enkel voor Sergio Conceicao ging iedereen nog iets meer uit het dak. De speler is dan ook waanzinnig populair in De Vurige Stede. “Zelfs als de politieke overtuigingen rechtlijnig tegenover elkaar staan, zijn er enorm veel gelijkenissen tussen Standard en Lazio Roma”, verklaart hij aan Standard.be. 

“Die furie is onbeschrijflijk. Toch zou ik ook graag de directie even in de bloemen willen zetten. Zij slaagde erin om de basis samen te houden, en effectief continuiteit te brengen. Hiermee kunnen we al onmiddellijk meer in de diepte werken, en kunnen we ons baseren op bestaande automatismen. Ik geloof dan ook in een sterk seizoen van de Rouches. Als ik niet in de titel zou geloven, zou ik wellicht niet gebleven zijn. Maar om dat ideaal te bereiken, moet iedereen voortdurend op hoog niveau gaan spelen. Soms heb ik ook wel eens de indruk dat we als spelers schrik hebben om gelukkig te zijn op het veld. Het is de taak van de ouderen om een nieuwe mentaliteit aan te reiken. We zijn er om de jongeren te helpen”, aldus de Portugees.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties