Chelsea haalt het van Milan

K M

AC Milan heeft de eerste wedstrijd op hun tour in de Verenigde Staten tegen Chelsea verloren met 1-0. Een doelpunt in de 13de minuut van Arjen Robben was genoeg voor de overwinning. Morgen spelen beide ploegen in New Jersey nog eens tegen elkaar.

De wedstrijd ging gezellig op en neer en dat resulteerde in minder dan een kwartier al in een doelpunt. Arjen Robben trapte de Blues op voorsprong. In de tweede helft kwam Milan aanvallender voor de dag door met een driemansdefensie te spelen. Clarence Seedorf kwam dicht bij de gelijkmaker, maar aan de overkant hadden zowel Frank Lampard als Didier Drogba de kans om de voorsprong te verdubbelen. In de laatste minuut kreeg Gennaro Gattuso nog rood voor een fout op Joe Cole.

AC Milan: Eleftheropoulos; Cafu, Stam (Simic 46), Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo (Vogel 46), Seedorf; Rui Costa, Serginho; Vieri (Ardemagni 35)
Chelsea: Cudicini (Cech 46); Gallas (Johnson 46), Carvalho (Terry 46), Ferriera (Huth 46) Geremi (Del Horno 46); Robben (Wright-Phillips 46), Lampard (Drogba 65), Makelele (Diarra 80), Duff (Joe Cole 46), Crespo (Carlton Cole 46, Jarosik 79), Gudjohnsen (Tiago 57)