Charisteas aangeboden bij Gladbach

Philippe Crols
| 0 reacties
Charisteas aangeboden bij Gladbach
Foto: © SC

Borussia Mönchengladbach verloor afgelopen vrijdag zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen Bayern München. Ondanks het feit dat de Borussen een hele helft met een mannetje meer op het veld stonden waren de kansen schaars. Misschien dat  nog een extra spits de oplossing kan brengen. 

Ajax-aanvaller Angelos Charisteas is namelijk bij Borussia Mönchengladbach aangeboden. Dat is alvast wat Horst Köppel, de trainer van Gladbach, te vertellen had tegen de Duitste krant Bild. Charisteas kon eigenlijk nooit overtuigen in Amsterdam. Hij werd daar door Ronald Koeman binnengehaald als vervanger voor Zlatan Ibrahimovic. Daardoor kreeg onze landgenoot Wesley Sonck weer geen speelkansen meer in Nederland. Sonck verhuisde naar Gladbach waar hij op dit moment geblesseerd is. 

Onder Rondald Koeman verzeilde Charisteas al regelmatig op de bank en onder Danny Blind hoeft de Griek dus duidelijk niet meer te rekenen op een basisplaats. Stel dat Charisteas inderdaad naar Duitsland trekt dan moet Sonck weer eens vrezen voor een basisplaats. Dan heeft men immers vijf goede spitsten. Sonck, Neuville, Sverkos, Elber en Charisteas. Dat zou dus weer de zoveelste slag in het gezicht zijn voor de Rode Duivel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties