Hoefkens kijkt uit naar woensdag

Hoefkens kijkt uit naar woensdag
Foto: © SC

Carl Hoefkens werd door bondscoach Aimé Antheunis op het laatste moment opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en San Marino. De verdediger had het niet verwacht, maar kijkt er wel naar uit. 

Carl Hoefkens dacht even recht te hebben op een weekje relatieve rust nadat hij met zijn club Stoke City acht wedstrijden in drie weken had gespeeld. Die rust kan de verdediger dus vergeten. Een echte ramp is het niet voor de Belg, integendeel. Hoefkens kijkt vooral uit naar de wedstrijd van volgende woensdag. 

Dat die wedstrijd tegen San Marino wordt gespeeld interesseert de verdediger waarschijnlijk niet zoveel, maar dat die wedstrijd op het Kiel wordt gespeeld des te meer. "Omdat alles nogal snel ging met Stoke City heb ik eigenlijk nooit op een deftige manier afscheid kunnen nemen van de Germinal Beerschot-supporters. Dat ik de kans krijg om dat via de Rode Duivels nu wel te doen is een mooi geschenk." De verdediger van Stoke City werd woensdag pas door Aimé Anthuenis opgeroepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties