Patrick Goots met KVM naar zijn achtertuin

Truyens Himke
| 0 reacties
Patrick Goots met KVM naar zijn achtertuin
Foto: © SC

Patrick Goots speelt met KV Mechelen zondag in zijn thuishaven de laatste wedstrijd van de eerste periode. De topschutter van Malinwa wil tegen Dessel Sport dan ook laten zien wat hij waard is.

Zondag staat de laatste wedstrijd van de eerste periode op het programma. Dessel Sport neemt het dan thuis op tegen KV Mechelen. Voor Dessel is het een uiterst belangrijke wedstrijd, de Kempenaars maken immers nog kans op de eerste periodetitel.
Maar ook in het Mechelse kamp is erg veel gedrevenheid, topschutter Goots speelt op het terrein waar het allemaal begon. In het seizoen 1982-1983 mocht de spits voor het eerst aantreden in de A-kern van Dessel. Het seizoen daarna werd hij met 23 doelpunten topschutter. Na vier jaar hield hij het voor bekeken en verhuisde naar SK Lommel.
Dessel kan zondag niet rekenen op de geschorste Gabriel Persa, de spits pakte tegen Kortrijk zijn derde gele kaart en blijf gedwongen aan de kant. Maar ook goed nieuws, Georgica Vamesu en Gerd Heylen zijn terug beschikbaar.
Bij KV Mechelen is Daniel Camus geelgeschorst en zijn de langdurige geblesseerden Verlinden Jan, Van Zundert Bart, Crabeels Pieter en Asare Nana er ook niet bij. Yve Thijs herstelt van een verrekking en moet twee weken rusten.

Vorige onderlinge duels:
1997-1998: KFC Dessel Sport - KV Mechelen 0-2
1997-1998: KV Mechelen - KFC Dessel Sport 1-1
1998-1999: KV Mechelen - KFC Dessel Sport 4-1
1998-1999: KFC Dessel Sport - KV Mechelen 0-1
2001-2002: KFC Dessel Sport - KV Mechelen 0-1
2001-2002: KV Mechelen - KFC Dessel Sport 1-0

Selecties:
Dessel Sport: Niet geweten

KV Mechelen: Van Briel Ben, Van Hoevelen Kenny, Dhont Bert, De Pauw Steven, Coppen Jeroen, Goots Patrick, Ribus Steven, Van Trier Vincent, Nlandu-Masunda Antoine, Vanbelle Wesley, Berck Beelenkamp Milan, Verheyden Ewen, Masina Dennis, Peeters Tom, Verelst Tom en Engmann Francis

Randnieuws:
De supportersfederatie Malinwa heeft een klacht ingediend tegen Dessel Sport. De federatie pikt het niet dat de Mechelse supporters meer moeten betalen voor een zelfde ticket dan het thuispubliek. De Mechelaars moeten 15 euro neerleggen voor een zitplaats, de Desselaars daarentegen 12 euro. Eerder diende Mechelen ook klacht in voor een gelijkaardig voorval te Hamme. Een uitspraak valt te verwachten binnen twee weken. [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties