Analyse Toch feest in Lier

bernie de vuyst
| 0 reacties
Toch feest in Lier
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Lier hebben ze dan toch nog een reden tot vieren, want Lyra pakte de eerste periodetitel in vierde klasse C. Bij Patro heerst er helemaal geen feeststemming. De Limburgers gingen immers met zware cijfers onderuit in derby tegen Bree en staan stijf onderaan.

Lyra ging zaterdag met 0-2 winnen bij Mol-Wezel. De doelpunten kwamen van Joos en ex-prof Huysmans. De Pallieters mochten de champagne zondag ontkurken na het 3-0 verlies van Zwarte Leeuw bij Berkenbos. Put, Cestu en Engelen velden daar het verdict.

Bree troefde Patro af met 7-1. De ex-tweedeklasser gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Trainer Claesen heeft nog heel wat werk voor de boeg.

Thes hield de drie punten thuis tegen Millen. Beckers, Vanhamel, Morren en Indeherberge troffen raak voor de ploeg uit Tessenderlo. Voor de bezoekers prikten Coppejans en D'Ignazio tegen.

Veldwezelt kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Heist. Gewezen Standard-belofte Van de Poel en Curreri brachten de thuisploeg nochtans op een 2-0 voorsprong. Heist gaf echter niet op en kwam via Breugelmans en Ooms (laatste minuut) op gelijke hoogte.

Spouwen-Mopertingen pakte drie punten in Hoogstraten (0-2). Henderix en goalgetter Bronzwaer deden de netten trillen.

Lichtaart doet het niet slecht als nieuwkomer. Afgelopen weekend ging Meerhout met 0-2 voor de bijl. Subatky en Cespedes scoorden.

Aarschot versloeg Olen met 1-3. Van den Schoor, Bervoets en Janssens waren de Brabantse doelpuntenmakers. Clijmans liet de plaatselijke fans ook juichen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties