Lazio wil Sneijder en Pienaar

Philippe Crols
| 0 reacties
Lazio wil Sneijder en Pienaar
Foto: © SC

Lazio Roma wil zijn middenveld deftig gaan versterken. Het denkt daarbij aan twee Ajacieden. Dat is althans wat de Italiaanse media denkt te weten. 

Als we naar het middenveld van het Nederlandse Ajax kijken dan zijn er natuurlijk wel heel wat spelers die Lazio zou kunnen gebruiken. De Romeinse club zou echter vooral Wesley Sneijder en Steven Pienaar (foto) willen inlijven. De kans dat Steven Pienaar die overstap zal maken is zeker niet onbestaande. De Zuid-Afrikaanse middenvelder weigert voorlopig om zijn contract bij Ajax te verlengen. Daarover kan u trouwens hier meer lezen. Omdat dat contract aan het eind van dit seizoen afloopt kan Pienaar dus transfervrij vertrekken tijdens de zomer. Sneijder daarentegen heeft een contract dat nog een jaartje langer loopt en dus zal Lazio ongetwijfeld heel wat euro's mogen neertellen als het de jonge Nederlander wil aantrekken. 

Lazio Roma is niet meer te vergelijken met de topclub die het een aantal jaren geleden was. Toen speelden de Romeinen nog vaak Champions League en stonden ze hoog gerangschikt in de Italiaanse Serie A, maar de afgelopen jaren gaat het van kwaad naar erger. De club uit de Italiaanse hoofdstad staat in de Serie A bijvoorbeeld op een troosteloze negende plaats. Bij Lazio speelt ook onze landgenoot Gabi Mudingayi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties