Milan en Inter strijden om Di Vaio

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Milan en Inter strijden om Di Vaio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel Inter als AC Milan willen Valencia-aanvaller Marco Di Vaio  terug naar de Serie A halen. De Italiaanse aanvaller komt in de Primera Division niet meer aan spelen toe en ziet een terugkeer naar eigenlijk wel zitten.
 
In 2004 verhuisde Di Vaio samen met drie andere Italianen – Stefano Fiore, Barnardo Corradi en Emiliano Moretti - op vraag van Claudio Ranieri naar Valencia. De Italianen konden zich niet aanpassen aan de Spaanse competitie. Fiore en Corradi kregen al een ticket retour, Di Vaio en Moretti krijgen onder Antonio Lopez  geen speelgelegenheid.
 
Met een eventuele beperking op het aantal buitenlandse spelers in het achterhoofd zijn de Milanese clubs op zoek naar Italiaanse versterking. Aangezien de maatregel volgend jaar waarschijnlijk in werking treedt behoort een vervroegde terugkeer van Di Vaio tot de mogelijkhdeden.
 
Di Vaio zelf ziet een transfer naar de Italiaanse modestad wel zitten, maar het contract van de Italiaan is een mogelijk struikelblok. Di Vaio ligt nog tot juni 2009 vast bij Valencia. Dat zal de onderhandelingen tussen de clubs er niet op doen vergemakkelijken.Voor Di Vaio kan een verhuis naar de Serie A hem terug in beeld brengen bij de Squadra Azzuri¸indien hij nog mee wil naar het WK in Duitsland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties