Nieuw jeugdopleidingscentrum in Lommel

Niels Hendriks
| 0 reacties
Nieuw jeugdopleidingscentrum in Lommel
Foto: © SC

Op de jaarlijkse kerstreceptie van KVSK United kwamen ondermeer voorzitter Paul Cremers en Louis Vanvelthoven aan het woord. Vooral de plannen van de Lommelse burgemeester zijn erg goed nieuws voor de leider in tweede nationale.

De burgemeester van de stad Lommel, Louis Vanvelthoven, kondigde in zijn toespraak enkele nieuwe plannen aan. Eén van de initiatieven is de bouw van een nieuw jeugdopleidingscentrum aan de jeugdvelden van KVSK United. De stad zal hiervoor bijna € 500.000 uitrekken. Meer informatie hierover zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Voorzitter Paul Cremers liet aan kvsk.be weten dat de club organisatorisch en structureel uit zijn kinderschoenen gegroeid is en dat de club financieel gezond genoemd kan worden. Hij liet ook weten dat de ambitie waarmee de club in 2003 is ontstaan, ondertussen wel werd bijgesteld. Cremers vertelde eerder al dat als KVSK United aan het eind van het seizoen nog steeds aan de leiding mocht staan er een klein eersteklasserbudget gegenereerd kan worden. De Noord-Limburgers zouden zich dan spiegelen aan een andere succesvolle fusieclub, Zulte-Waregem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties