Postma definitief naar Wolves

Postma definitief naar Wolves
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan Postma, de Nederlandse doelman die nog onder contract staat bij Aston Villa, maakt het seizoen af bij de Wolverhampton Wanderers. Het voorbije half jaar speelde Postma al voor de Wolves op uitleenbasis, maar nu is zijn overstap naar de oranjehemden definitief.

Postma tekende bij Wolverhampton een contract tot het einde van dit seizoen. Omdat de deal vandaag nog voor één uur tot stand kwam, is hij morgen al speelgerechtigd in het bekerduel tegen Plymouth Argyle.

Zijn huurovereenkomst bij de Wolves, dat getraind wordt door Glenn Hoddle, liep deze maand af maar Postma voelde bitter weinig voor een terugkeer naar Aston Villa aangezien hij daar geen uitzicht had op speelminuten. Bij The Villains kwam de Utrechtse doelman in de voorbije drie seizoenen maar tot elf optredens in de competitie en twee keer mocht hij opdraven bij een bekerduel. Bij de Wolves stond Postma al twaalf keer onder de lat dit seizoen.

Dat Postma maar voor een half jaar tekent, is wel opmerkelijk. Wolverhampton kocht zijn contract bij Villa af en dat contract liep af deze zomer. Zo is Postma na dit seizoen alsnog transfervrij. Recent stond de Nederlander ook nog in de belangstelling van Sunderland, de rode lantaarn in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties