Meul: 'De klik zal wel komen'

Meul: 'De klik zal wel komen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Meul is de minst gepasseerde doelman van tweede klasse. Hij heeft nog maar twee tegendoelpunten moeten slikken. Toch is de Hamse keeper niet over de volle lijn tevreden.
 
"Natuurlijk is het leuk voor jezelf om te zien dat het achteraan allemaal goed klikt en dat ik zelf ook af en toe iets kan tonen, waardoor we met deze balans uit kunnen pakken. Maar de ambities van de groep liggen een pak hoger. We willen ook vooraan mooie cijfers laten zien en dat zit er voorlopig niet in."
 
Volgens de doelman was de 0-0 de correcte weergave van de wedstrijd. "Wij maakten zeker geen aanspraak op de winst. Tubeke kon enkele kansen afdwingen, maar echt in de problemen kwamen we nooit. Het is wel een feit dat we in vergelijking met onze thuiswedstrijd tegen Oud-Heverlee veel minder kansen kregen."
 
Toch weigert Meul zich te bevestigen dat Hamme een 'grijze muis' dreigt te worden in tweede klasse. "De mensen mogen zich niet verkijken op onze resultaten. We brengen echt wel degelijk voetbal en slaagden er de voorbije weken altijd in om goede kansen te creëren. Alleen de afwerking was er nog niet bij. Het laatste wat we nu mogen doen, is panikeren. De klik zal weldra komen en dan zijn we zeker gelanceerd." [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties