Saint-Jean: 'Geen loon naar werken'

Bart Hermans
| 0 reacties
Saint-Jean: 'Geen loon naar werken'
Foto: © SC

In Tubeke eindigde de wedstrijd tegen Hamme zoals ze begon: met een 0-0 scoren. Een verassing was het niet echt, in zijn zes competitiewedstrijden dit seizoen keeg Hamme nog maar twee doelpunten tegen, maar maakten ze er ook slechts twee.
 
Tubeke geraakte niet voorbij de stevige Oost-Vlaamse verdediging. Trainer Philippe Saint-Jean was na de wedstrijd ontgoocheld.
 
"Ik vind het jammer voor mijn spelers, die negentig minuten het beste van zichzelf gaven", aldus Tubekes sportieve baas. "Net als tegen KVSK United kregen we geen loon naar werken. Maar ik heb ze niets te verwijten. Alleen dat broodnodige doelpunt ontbrak. Bij de afwerking wringt wat het schoentje. Onze aanval is nog wat jong. Misschien komt er wel enige versterking."
 
"We hebben het Hamme weliswaar moeilijk gemaakt en doorlopend druk gezet. Het is natuurlijk een stevig blok dat weinig kansen weggeeft. En je moet voortdurend erg attent blijven, want ze loeren op de minste fout achterin om die af te straffen."
 
"In elk geval ben ik erg tevreden over de inzet en de mentaliteit van mijn spelers. Ze brengen goed voetbal en gaan ervoor. Dat is positief voor de toekomst. En met tien punten doen we het zeker niet slecht. Ook belangrijk is dat we al drie overwinningen op zak staken. Op dit elan doorgaan, wordt natuurlijk moeilijk. Ons programma met Oostende en OHL is ook niet van de poes." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties