Eervol uit de beker

Jo Mertens

Roeselare – Mol-Wezel werd een wedstrijd waarin de 4de klassers niet onder lagen in het spel maar ondanks hun aanvallende ingesteldheid voor weinig of geen gevaar konden zorgen.
Ondanks Mol-Wezel de sterkte van Roeselare op hoge ballen kende liet men zich in de 29ste en 37ste minuut toch tweemaal in de luren leggen. Stand 2-0 bij de rust en wedstrijd gespeeld.
In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld.  Mol-Wezel dat goed voetbal bracht tot net voor de zone van de waarheid en een beetje op zijn lauweren rustend Roeselare dat uit een zeldzame kans nog tot 3-0 wist uit te lopen.
Een verdiende en logische overwinning voor de thuisploeg en een verdienstelijk  Mol-Wezel dat zich nu terug volledig op het kampioenschap kan focussen.