Mol-Wezel wint vlot bij Aarschot

Jo Mertens

Een op papier gehavend Aarschot leek voor de leiders uit Mol-Wezel een hapklare brok. Maar het was Aarschot dat al vroeg in de wedstrijd de score opende.
De leiders herpakte zich al vlug zodat na minder dan 20 minuten alles  te herdoen viel.  Wat daarop volgde was een vrij evenwichtige partij met kansen aan beide kanten.
Ook in de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien.  Tot Good Old Patje Boem Boem Goots met twee treffers de wedstrijd in een definitieve plooi legde.
In de slotfase van de wedstrijd liet Mol-wezel nog enkele wenkende kansen onbenut om zo de wellicht overdreven eindcijfers op het bord te zetten.

In de topper tussen Lyra en Heist waren het de bezoekers die met doelpunten van Van den schoor en Wijns en een prachtprestatie van doelman Olieslagers de 3 punten mee naar huis konden nemen.

Voor hekkesluiter Veldwezelt gaat het van kwaad naar erger in de wedstrijd tegen Bree zag het een verdiend gelijkspel de mist in gaan door een doelpunt in blessure tijd van Kessen.

Andere uitslagen in 4 C: Zwarte Leeuw - Patro Eisden 0-0  Sp.Mopertingen - Lille 2-3  Witgoor - Leopoldsburg 0-1  V.Maasmechelen - Hoogstraten 0-1 Thes - Berkenbos 3-2