Mol-Wezel raast verder

Jo Mertens

Met een mooi voetbal weertje en een 1400 tal toeschouwers hebben Mol-Wezel en Witgoor er een aangenaam kijkstuk van gemaakt .
Het waren de bezoekers uit Witgoor die het best uit de startblokken gingen en enkele halve kansen wisten af te dwingen maar vonden telkens een attente doelman Van Hove op hun weg.
Naarmate de rust vorderde ging de thuisploeg de wedstrijd meer en meer controleren en liet het bij momenten de bezoekers achter een ongrijpbare bal hollen.zodat we bij een 0-0 stand konden gaan rusten.
Onder de rust had trainer Balog zijn ploeg gereorganiseerd en de geblesseerde Vandepaar vervangen door Ghijs.Maar voor dat Witgoor hier een antwoord op vond was het Pelligretti
die met een afstandschot de 1-0 op het bord prikte.Van dan af schakelde Mol-Wezel nog een tandje bij en ging het voor de moegestreden  bezoekers allemaal een beetje te snel.
Toen stak Patje Boem Boem zijn neus nog eens aan het venster en scoorde eerst met een magistrale vrije trap de 2-0 en enkele minuten later onderschepte hij de bal van keeper van Humbeeck en de 3-0 stond op het bord Het orgelpunt van deze mooie tweede helft was voor de ingevallen Davy Van de Pol die met een mooi vluchtschot de 4-0 eindstand op het bord zette.Toch ook nog een pluim voor de bezoekers uit Witgoor die zich tot de laatste minuut kranig verdedigde en zeker een één reddend doelpunt hadden verdiend.