Barcelona houdt Zweed in de gaten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barcelona houdt Zweed in de gaten
Foto: © SC

De Zweedse krant Expressen publiceert vandaag het nieuws dat FC Barcelona interesse zou hebben in Johan Elmander. De aanvaller van het Franse FC Toulouse zou al geruime tijd in de gaten worden gehouden door Frank Rijkaard, coach van FC Barcelona, en zijn scoutingsteam.

Met de langdurige afwezigheid door blessures van Lionel Messi en Samuel Eto'o kunnen de Catalanen wel wat aanvallende versterking gebruiken. Gisteren liet Rijkaard ook al verstaan dat het de verrichtingen van onze landgenoot Moussa Dembele op de voet volgt, al is dat eerder iets voor op langere termijn.

Elmander zelf blijft nuchter bij de interesse van de Champions League-winnaar van afgelopen seizoen. "Ik wil er nu niet op reageren. Het enige wat ik weet is dat ze tijdens een aantal van onze wedstrijden aanwezig waren", aldus de Zweed.

Elmander, ex-Feyenoord en ex-NAC, wil over een eventuele overgang niets kwijt. "Tja, tuurlijk blijft Barcelona Barcelona maar hier in Toulouse heb ik het prima naar mijn zin. Ik zou er absoluut geen probleem mee hebben dat ik hier zou moeten blijven", besluit de speler voor wie Anderlecht enkele jaren geleden nog interesse had.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties