David Meul na Hamme-Kortrijk

Rita De Meyer
| 0 reacties
David Meul na Hamme-Kortrijk
Foto: © SC

Voetbalkrant sprak na de wedstrijd Hamme-Kortrijk met doelman David Meul van Hamme:
 
Heb je de speler van Kortrijk geraakt bij de penalty?
 
“Ja, ik raakte hem lichtjes. Ik ga voor de bal maar kan er niet meer bij en hij loopt op mijn armen, zo is er altijd contact.”
 
Hoe blik je terug op de heenronde?
 
“We hebben heel veel pech gehad in de heenronde. Ik hoop dat het ons in de toekomst wat meer meezit. We moeten wat wedstrijden proberen winnen.”
 
Ben je tevreden over je eigen prestatie?

“Ja, ik probeer mijn best te doen en ben op zich wel tevreden maar het is altijd leuker als je kan winnen. De wedstrijd van vandaag typeert zowat gans het seizoen: nooit de slechtere ploeg maar toch geen punten kunnen pakken.”

De trainer van Kortrijk was heel lovend over jullie , hij vond Hamme één van de beter voetballende ploegen van de reeks maar jullie missen wat ervaring.
 
“Veel trainers die dat zeggen maar daar halen we natuurlijk geen punten mee. En ervaring … we hebben inderdaad een zeer jonge ploeg. We kunnen enkel van week tot week leven en hopen dat het ons eindelijk eens gaat meezitten. We mogen zeker niet gaan panikeren dat we gaan degraderen want we staan zeker niet op onze plaats.”
 
Volgende week naar KV Mechelen, een moeilijke wedstrijd?
 
“Ja, zeer moeilijk maar we zullen zoals elke wedstrijd moeten proberen voor de winst te gaan. In onze situatie zijn we genoodzaakt om in elke wedstrijd voluit te gaan. Daarna kunnen we eventjes van de winterstop genieten en dan moeten we ons klaar maken voor het bekertreffen tegen Standard en de terugronde.” 
 
Door Kenneth Ringoot en Bart Hermans
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties