Leuven kuist kern uit

Joeri De Ren
| 0 reacties
Leuven kuist kern uit
Foto: © SC

Leuven staat dieper gerangschikt dan het zelf gehoopt had aan het begin van het seizoen.  De club begint nu reeds te werken aan het volgende seizoen en hoopt eventueel in de derde periode nog een rol van betekenis te spelen.  Om de nodige ruimte te creëren voor toekomstige transfers zal de kern de volgende dagen uitgedund worden.  

Omar Belbachir mag Leuven verlaten en op zoek gaan naar een nieuwe club.  De vorige week 26-jaar geworden middenvelder presteerde slechts matig en mag dus verkassen.  De Fransman weet nog niet waarheen hij trekt na de winterstop.  

Ook Nadir Sbaa en Fred Stilmant mogen eventueel vertrekken.  Sbaa speelde veel wedstrijden, maar de aanvaller haalde nooit zijn niveau van bij Tubeke.  Enkele weken geleden werd een cyste operatief verwijderd uit zijn knie en gezien er nu interesse is van Namur voor de speler lijkt OHL bereid te praten.  Hetzelfde geldt voor Stilmant die sinds de terugkeer van Nwadikwa minder noodzakelijk lijkt voor het team.  Namur zou ook hem willen inlijven.  Deze week bestudeert de club dit scenario en bespreken ze het met Namen en de spelers.  

Verder zou OHL eventueel ook meer speelkansen wllen gunnen aan Kenny Desserano, Jesse Wouters en Thijs Jaspaert die allen kunnen rekenen op belangstelling van clubs uit lagere reeksen.  Ook de uit blessure teruggekeerde Arnaud Lisembaert onderhandelt met enkele derdeklassers.  

Nadat de vertrekkers definitief gekend zijn zal de club op zoek gaan naar een linkerflankspeler en een centrale middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties