Celta heeft weer interesse in PSV-Fin

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Celta heeft weer interesse in PSV-Fin
Foto: © SC

Het Spaanse Celta de Vigo heeft opnieuw interesse in de Fin Mika Väyrynen. Volgens de Britse website Skysports zullen de Galiciërs zich binnenkort terug melden bij PSV Eindhoven, de huidige club van de Finse international.

Afgelopen zomer werd Väyrynen ook al in verband gebracht met Celta. Enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline in augustus hadden de Spanjaarden de Fin zelfs een concreet voorstel gedaan, maar de Eindhovenaren vonden de tijd te kort om het voorstel van de Spanjaarden te bestuderen. 

Ondertussen zou trainer Ronald Koeman zijn middenvelder niet meer willen laten vertrekken. Nochtans kwam Väyrynen amper zes keer in actie dit seizoen voor de Nederlandse landskampioen en dan nog meestal als invaller. Dat Väyrynen niet op een basisplaats kan rekenen bij de lampenclub, is voor hem dan ook een teken om uit te kijken naar een nieuwe club.

Celta heeft opnieuw interesse in de Fin omdat Pablo Garcia, gehuurd van Real Madrid, niet kan aarden bij de club en straks in januari terugkeert naar de Spaanse hoofdstad. Trainer Fernando Vasquez is nog altijd zeer gecharmeerd door Väyrynen en dus wil de club een nieuwe poging doen hem binnen te halen. Naast Celta zou ook het Engelse Fulham veel interesse hebben in de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties