Deur op een kier voor vertrek Hargreaves

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deur op een kier voor vertrek Hargreaves
Foto: © SC

Franz Beckenbauer, de voorzitter van Bayern München, heeft in een column in het Duitse boulevardblad Bild gezegd dat de club moet overwegen om de Engelsman Owen Hargreaves te laten gaan als er voor de middenvelder een riant bod binnenkomt.

"We moeten er eens goed over nadenken als er echt een bod van Manchester United van dertig miljoen euro op tafel komt. Met dat bedrag zouden we zelf iets kunnen bereiken op de transfermarkt", aldus der Kaiser.

Manchester United hengelt al een hele tijd achter de diensten van Owen Hargreaves. De Engelse international ziet het zeker zitten om voor The Mancunians te gaan spelen, maar Bayern weigerde om hem te laten gaan. Bayern-manager Uli Hoeness verklaarde dat de club niet geïnteresseerd is in geld, maar met zo'n sterk mogelijk elftal op een voetbalveld wil verschijnen.

Hargreaves speelde dit seizoen nog niet veel voor de regerende Duitse landskampioen. Hij speelde amper twee competitieduels en kwam één keer in actie in de Champions League en de Duitse beker. Het was een gebroken kuitbeen die roet in het eten gooide van de 25-jarige Brit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties