Werder trekt aan Niemeyer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Werder trekt aan Niemeyer
Foto: © SC

De Nederlandse seizoensrevelatie FC Twente dreigt straks een sterkhouder te verliezen. De Duitse lijstaanvoerder Werder Bremen zou binnenkort een bod binnenbrengen voor Peter Niemeyer. Dat heeft Klaus Allofs, de sportief directeur van de groenwitten, laten weten aan het Duitse sportblad Der Kicker.

Werder Bremen volgt de 23-jarige Niemeyer al langer. Allofs wil snel in actie treden om de verdediger zo snel mogelijk binnen te halen omdat ook Bayern München in verband wordt gebracht met de Duitser. Het contract van de jeugdinternational in het Arkestadion loopt overigens op het einde van het huidige seizoen af en als Twente nog geld wil vangen, zal het hem nu dus moeten verkopen.

Niemyer zelf heeft een voorkeur voor Werder Bremen. Dat had hij al eerder laten uitschijnen in het voorgenoemde Duitse weekblad. Niemeyer belandde al op jonge leeftijd bij FC Twente. Momenteel is hij al toe aan zijn vijfde seizoen in de a-kern van de Tukkers. Hij speelde in Enschede al 106 competitiewedstrijden en scoorde daarin vier keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties