Soap rond Rosales blijft maar duren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Soap rond Rosales blijft maar duren
Foto: © SC

Ajax Amsterdam en River Plate blijven maar discussiëren over de manier waarop de transfersom voor de Argentijn Mauro Rosales zal betaald worden. De Amsterdammers zijn geenszins bereid om de vraagprijs te laten zakken. Dat liet technisch directeur Martin Van Geel gisteren weten aan AT5. Rosales staat al weken op het punt om terug te keren naar zijn vaderland om bij de club uit Buenos Aires te gaan spelen.

Van Geel zei ook dat River Plate wel bereid is om de gevraagde transfersom te betalen, maar Ajax wil het bedrag in één keer ontvangen of een bankgarantie als er betaald wordt in meerdere termijnen. Volgens de Argentijnse krant Clarín zou Ajax 1,8 miljoen euro contant willen hebben. River Plate bood 1,4 miljoen euro in contanten plus nog twee oefenduels waarbij alle inkomsten naar de Ajacieden zouden gaan. Hierover zijn beide clubs nog met elkaar aan het onderhandelen.

De 25-jarige Rosales staat officieel aan ingeschreven bij River Plate, waardoor beide clubs nog met elkaar kunnen onderhandelen over de voorwaarden van de transfer. De transfermarkt in Argentinië sloot namelijk donderdagnacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties