Gattuso hoopt op ploegen Belgen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gattuso hoopt op ploegen Belgen
Foto: © SC

Vrijdag om 12u00 vindt de loting voor de kwartfinales van de Champions League plaats. Barcelona en Real Madrid werden gewipt in de vorige ronde. Er verdwijnen wel nog drie Engelse teams in de urne en deze worden naar voor geschoven als de grote favorieten. Chelsea, Manchester United en Liverpool zijn allen zeer moeilijk opzij te zetten. 

Als het van Gennaro Gattuso afhangt ontloopt hij in ieder geval het Engelse trio. AC Milan schakelde Celtic Glasgow pas na verlengingen uit en Gattuso hoopt nu op een relatief gemakkelijke loting. Hij geeft zijn club het meeste kans tegen PSV of Bayern Munchen. De Nederlands club van Timmy Simons en de Duitse topper van Daniel Van Buyten worden dus door de Italiaan beschouwd als de kleine broertjes in de grote competitie.

Voor de loting zijn er geen reekshoofden en ploegen uit hetzelfde land kunnen tegen elkaar uitkomen. De loting is dus volkomen random. Naast de reeds vernoemde ploegen zitten ook het Spaanse Valencia en het Italiaanse AS Roma nog in de Champions League. 


Teams

Chelsea (Engeland)
Liverpool (Engeland)
Manchester United (Engeland)
AC Milan (Italië)
AS Roma (Italië)
Valencia (Spanje)
PSV (Nederland)
Bayern Munchen (Duitsland)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties