McDonald tekent voor Celtic

McDonald tekent voor Celtic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat Voetbalkrant.com enkele dagen geleden al meedeelde, is nu ook officieel. Scott McDonald verlaat op het einde van het seizoen Motherwell en zal volgend seizoen te zien zijn in het shirt van Celtic Glasgow. Motherwell zal voor deze transfer een bedrag in de buurt van de 1,1 miljoen euro ontvangen.
 
Uiteindelijk bleek het landgenoot Mark Viduka te zijn die de knoop voor McDonald doorhakte. De 23-jarige spits twijfelde tussen Celtic en Glasgow Rangers, maar Viduka, ex-Celtic, vertelde hem dat hij voor de Hoops moest kiezen. Daar zal hij alvast door de fans enthousiast ontvangen worden gezien het feit dat hij er met twee doelpunten voor zorgde dat Motherwell op de laatste speeldag van het seizoen 2004/2005 de Rangers versloeg en Celtic alsnog de titel veroverde. Dit seizoen scoorde McDonald 12 doelpunten in 34 wedstrijden.
 
Lou Sticca, zakenwaarnemer van McDonald: “Het is allemaal in orde en het is een goede overeenkomst voor iedereen die er bij betrokken is. Een win-winsituatie. Mark Viduka was bij Scott op het recentste trainsingkamp van de Australische nationale ploeg. Toen Scott Mark vertelde dat het zowel Celtic of Rangers kon worden, pushte Mark maar voor één team. Scott hoefde niet richting Celtic gepusht te worden, maar Mark was een overtuigende advocaat in verband met wat hij kan bereiken in Parkhead.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties